fbpx

Over ons

Wij verkopen producten online en fysiek die tin hoofdlijnen te maken hebben met gezonde voeding, diervoeding, babyproducten en aanverwante artikelen, kantoorartikelen en daarnaast een aantal gespecialiseerde webshops. In de lijn voeding hebben we streekproducten vers en (h)eerlijke producten uit de directe omgeving veelal biologisch en biologisch dynamisch. Een aanvulling hierop worden de producten die gemaakt zijn van insecten of de insecten zelf. Naast de streekproducten hebben wij een afdeling met alles voor dier en tuin.

Heeft u niet gevonden wat u zocht vraag het ons per e-mail, via het contact formulier of in de winkel. Waarschijnlijk kunnen wij het product voor u bestellen of u voorzien van een goed alternatief.

Deze website is een onderdeel van Kramer Online.

We hebben meerdere webwinkels op het gebied van baby artikelen, kinder artikelen, veiligheidsartikelen, speelgoed, peuter, kantoor artikelen, dierproducten, tuinartikelen, insecten, kleding en meer. In de toekomst zullen wij uitbreiden met andere producten en website’s.

We zijn in 2008 gestart met een webwinkel en hebben als uitgangspunt dat de producten van goede kwaliteit moeten zijn, maar ook betaalbaar voor de klant moeten zijn. Hiernaast hebben we ervoor gekozen om met meerdere fabrikanten en soorten producten te werken zodat we de klant een totaalpakket kunnen leveren. Producten moeten duurzaam zijn net als wij met onze eigen bedrijfsvoering doen.

Naast het totaalpakket vinden we het ook belangrijk om de klant goed te adviseren en willen we graag met u meedenken bij de aanschaf van uw producten.

We hopen dat u met veel plezier kunt winkelen op de webwinkel. Mocht u vragen of suggesties hebben dan kunt u ons een mail sturen op ons info email account of via het mail formulier.